Św. Szumi 0 Report post Posted February 14 Nick:św.szumi STEAM_ID:539417815 Wiek:16 Ile dziennie czasu spędzasz na serwerze?:4do6 godz Czy wcześniej miałeś/aś admina?:nie Dlaczego starasz się o wstąpić do Psychopatycznej rodziny Administratorów?:chciałbym pomóc obecnej administracji bo nie zawsze sa admini na serwerze, a mimo to nadal sa odpalone osoby na nim, a nie kazdy admin ma czas zeby wbic w danym momencie czy jest dostępny. Napisz kulka słów o sobie:Nie jestem toxicem, dobrze dogaduje się nowymi jak i stałymi graczmi. Większość osub mnie kojarzy jak i lubi. Nie lubię wyxywania kogoś za to że źle gra. Share this post Link to post Share on other sites
counnter 14 Report post Posted February 14 Ostatnio zacząłem częsciej pogrywac na serwerze i nie mam jakiś super zastrzeżen, ale od twojego podania mineło ledwo co 2 tygodnie i ja nie widze różnicy jakiejs wiekszej miedzy tym a tamtym podaniem co dla mnie oznacza, ze nie zależy Ci i chcesz miec admina by poszpanować i poczuć troche władzy. Nie mówie tego złosiliwie tylko takie jakie jest moje zdanie chociaż ja tez nie jestem święty. Tak jak pisałem wyżej dla mnie to zwykłe CTRL C CTRL V i nic wiecej, więc jestem na NIE Share this post Link to post Share on other sites
everynatan24 4 Report post Posted February 15 Dalej nie zmieniam swojej decyzji co do ciebie nie i nic nie zmieni jak będziesz pisać podanie co 2 tygodnie. Mam dla ciebie dobrą radę pograj jeszcze z pół roku zanim napiszesz kolejne podanie i wtedy może się coś zmieni. Nie chce być nie miły po prostu musisz poczekać. Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted February 15 Podanie kopiuj-wklej.... Nawet nie raczyłeś nic pozmieniać i pokazuje to od razu Twoje podejście do tego tematu. Z mojej strony jedno wielkie NIE. Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted February 15 Przykro nam lecz Twoje podanie zostało ODRZUCONE. Prawdopodobne przyczyny zamknięcia tematu: • Brak spełnienia któregoś z wymogów • Treść tematu niezgodna ze wzorem • Nazwa tematu niezgodna ze wzorem • Niski poziom kultury Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat zostaje zamknięty Share this post Link to post Share on other sites