var 0 Report post Posted February 5 Nick: < / ναя > IP/SteamID: STEAM_0:1:130045837 Data: 05.02.2021 Dlaczego zasługujesz na zdjęcie bana?: Ponieważ po jednej rundzie dostałem bana za nic. Dałem typowi pestke z m4a1-s i pewnie dlatego ban :). Adminowi nawet nie chciało się wejsc na speca zeby poobserwowac jak bede gral kolejne rundy tylko odrazu dostałem bana. Share this post Link to post Share on other sites
HWAST 487 Report post Posted February 5 Sorry dalem ciala moj blad. W tej akcji gdzie dalem bana miales nieludzkiego flicka ale sam zlamalem swoje zasady za co przepraszam innych adminow a przedewszystkim gracza za nieslusznego bana. Mimo jednej akcji zaden admini nie powinien nakladac bana na gracza. Prosze o wybaczenie moj glupi blad. Unban 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted February 5 Dałeś ciała i to porządnie HWAST, a po Tobie się tego nie spodziewałem. Nie toleruje i nie będę akceptował takich akcji, że po jednej akcji leci ban. To mega nieprofesjonalne i pójście na łatwiznę. Z góry przepraszam var za zaistniałą sytuację. Poleciał unban i liczę, że mimo wszystko zawitasz u nas ponownie na serwerze. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted February 5 Wiadomość wygenerowana automatycznie ZOSTAŁEŚ ODBANOWANY. Przepraszamy za kłopot i życzymy miłej gry. Temat zostaje zamknięty. Share this post Link to post Share on other sites