Św. Szumi 0 Report post Posted February 3 Nick:św.szumi STEAM_ID:STEAM_1:0:539417815 Wiek:16 Ile dziennie czasu spędzasz na serwerze?:od 4 do 7h Czy wcześniej miałeś/aś admina?:nie Dlaczego starasz się o wstąpić do Psychopatycznej rodziny Administratorów?:chciałbym pomóc obecnej administracji bo nie zawsze sa admini na serwerze, a mimo to nadal sa odpalone osoby na nim, a nie kazdy admin ma czas zeby wbic w danym momencie czy jest dostępny. Napisz kulka słów o sobie:Nie jestem toxicem, dobrze dogaduje się nowymi jak i stałymi graczmi. Większość osub mnie kojarzy jak i lubi. Nie lubię wyxywania kogoś za to że źle gra. Share this post Link to post Share on other sites
everynatan24 4 Report post Posted February 3 Mimo że nic do ciebie nie mam to niestety uważam że nie. Jesteś spokojną osobą ale jednak ktoś bardziej doświadczony by się nadał. Za jakiś czas może zmienię zdanie. Na ten moment jestem na NIE. Share this post Link to post Share on other sites
Jezus 9 Report post Posted February 3 jak dla mnie na tak, wiele razy ta osoba zgłaszała mi kogoś co się sprawdzało, tak jak napisał wiele osób go kojarzy i myślę że szybko nauczyłby się co i jak jeśli chodzi o adminowanie, a i natan nie jest ważne doświadczenie a ocena czy jest się w stanie takie coś zrobić czy może czymś jest to wspomagane :) jestem na tak 1 Share this post Link to post Share on other sites
counnter 14 Report post Posted February 3 Troche myslalem co by tutaj napisać i chciałbym zwrócić uwage, że byłes już zamieszany w jedną sytuacje gdzie bez powodu zaczał blokowac i wyzywac Szkrimusia. Poza tym nie kojarze Cię zbytnio ale moze to dlatego, że ostatnio mało gram na serwerze. Przykro Mi ale tą jedną akcją pogrzebałes sobie szanse zebym dał Ci tutaj inną odpowiedz niż NIE Share this post Link to post Share on other sites
R3CT 36 Report post Posted February 3 Ostatnio mało bywam na serwerze, więc nie wiem jakie jest twoje zachowanie teraz, ale z tego co pamiętam, to kilka razy wyzywałeś, blokowałeś, lub w kogoś strzelałeś. Jestem na NIE. Share this post Link to post Share on other sites
Axem15 0 Report post Posted February 4 Konto stworzone do podania, nie podpadłeś mi jakoś specjalnie ale zapamiętałem Cię przez to, że prosiłeś kogoś o wypowiedzenie się w twoim poście. Na obecną chwile jestem na nie, daj się poznać lepiej graczom oraz administracji oraz poczekajmy na wypowiedź innych. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted February 5 Na ogół dobry chłopak z Ciebie, ale w tej sytuacji ze Szkrimusiem obraza innego gracza i blokowanie jego nie były kompletnie potrzebne. Wiem, że to tylko jedna sytuacja, ale chciałbym, żeby przyszła osoba starająca się o admina pokazywała się głównie z tej lepszej strony. Admin powinien być przykładem dla innych graczy. Na ten moment nie widzę Cię w roli administratora. Zapraszam za jakiś czas. Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted February 5 Przykro nam lecz Twoje podanie zostało ODRZUCONE. Prawdopodobne przyczyny zamknięcia tematu: • Brak spełnienia któregoś z wymogów • Treść tematu niezgodna ze wzorem • Nazwa tematu niezgodna ze wzorem • Niski poziom kultury Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat zostaje zamknięty Share this post Link to post Share on other sites