superkid 0 Report post Posted February 3 (edited) Nick:SuperKiD STEAM_ID:1:1:484478200 Wiek: 15 lat Ile dziennie czasu spędzasz na serwerze?:zależy od dnia 2/3godz czasami więcej 5/6godz Czy wcześniej miałeś/aś admina?: nie miałem lecz nigdy się o niego nie starałem Dlaczego starasz się o wstąpić do Psychopatycznej rodziny Administratorów?: myślę, że będę wstanie wspomóc was w trzymaniu porządku i dobrej atmosfery na serverze. Napisz kulka słów o sobie: Od najmłodszy lat pasjonat gier komputerowych, Interesuję się militariami oraz sportem . Zdarza mi się, że nerwy wezmą górę ale od jakiegoś czasu udaje mi się nad tym panować mam nadzieje ze dacie mi szanse Edited February 3 by superkid Share this post Link to post Share on other sites
counnter 14 Report post Posted February 3 Miły, spokojny, gdy ktoś łamie regulamin pisze do admina.Nie miałem z tobą żadnych problemów. Jak dla mnie na TAK Share this post Link to post Share on other sites
everynatan24 4 Report post Posted February 3 Ja chyba tylko raz z tobą grałem bo ostatnio mało gram na komputerze. Mimo wszystko niestety nie znam cb a wiec nie powiem ani TAK ani NIE . Share this post Link to post Share on other sites
Stempel 2 Report post Posted February 3 Miły gość i nie pamiętam sytuacji abym miał z Tobą jakieś problemy. Często zgłasza podejrzanych graczy oraz inne problemy. Jestem na TAK Share this post Link to post Share on other sites
R3CT 36 Report post Posted February 3 Zapamiętałem Cię jako jedną z osób, które są spokojne i potrafią normalnie grać, ale jeśli coś im się nie spodoba, to zaczynają wyzywać, blokować itd. Jak dla mnie nie pasujesz do roli administratora. Jestem na NIE. Share this post Link to post Share on other sites
superkid 0 Report post Posted February 4 9 godzin temu, R3CT napisał: Zapamiętałem Cię jako jedną z osób, które są spokojne i potrafią normalnie grać, ale jeśli coś im się nie spodoba, to zaczynają wyzywać, blokować itd. Jak dla mnie nie pasujesz do roli administratora. Jestem na NIE. Jestes w stanie powiedzieć kiedy to było po nie przypominam sobie takiej sytuacji Share this post Link to post Share on other sites
R3CT 36 Report post Posted February 4 Nie pamiętam kiedy dokładnie. Ogólnie długo myślałem nad tym, czy to faktycznie byłeś Ty. Ja tak Cię kojarzę, ale możliwe jest, że Cię z kimś pomyliłem. Ludzie na serwerze często zmieniają nicki i czasem ciężko się połapać kto jest kim. Niestety decyzji nie zmieniam, ale jest to tylko moja subiektywna opinia. Share this post Link to post Share on other sites
DominiQ00 1 Report post Posted February 5 Wydaje się na normalną osobę miłą , nigdy nie widziałem aby kogoś wyzywa lub łamał regulamin. Myślę że można dać mu szansę. Jestem na Tak Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted February 5 Fajnie, że chcesz pomóc administracji i miło, że udzielasz się na serwerze, ale jednak uważam, że jeszcze powinieneś trochę czasu u nas spędzić i wdrożyć się w ten serwerowy byt. Nie mam nic do Ciebie jednak uważam, że to jeszcze nie czas na dołączenie do administracji. Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted February 5 Przykro nam lecz Twoje podanie zostało ODRZUCONE. Prawdopodobne przyczyny zamknięcia tematu: • Brak spełnienia któregoś z wymogów • Treść tematu niezgodna ze wzorem • Nazwa tematu niezgodna ze wzorem • Niski poziom kultury Wiadomość wygenerowana automatycznie Temat zostaje zamknięty Share this post Link to post Share on other sites