szkrimuś 3 Report post Posted January 28 Twój Nick z gry: Szkrimuś Nick osoby oskarżonej:F I S H Data, godzina: 22.01.2021 Mapa:Mirage Demko/SS: Opis sytuacji:Stwierdzam ze gracz F I S H powinien dostać bana permanentnego poniewaz jak mozemy zobaczyc ze w regulaminie takie zachowania i dzialanie na szkode sewera oraz ponizanie adminow powinno zostać permanentnie zbanowane. Oraz chcialbym podkreslic ze gracz pod nickiem F I S H wchodził z tymi wszystkimi tagami wraz z gracze NeeV. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Jezus 9 Report post Posted January 28 Z tego co się orientuję jak to funkcjonuje tu i na innych serwach to działanie na szkodę serwera, choćby próbowanie oczernić ten serwer czy zniechęcać graczy do wchodzenia na ten serwer nawet w postaci tagu, powinno być banowane tak jak szkrimuś wspomniał permanentnie, a z tego co tu można zobaczyć on się z tym nawet nie kryję i widać, że odkąd gracz fish dołaczył do serwera są tylko stałe skargi i szukanie dziury w całym mimo, że takowy gracz nawet nie patrzy kto w tym wszystkim zaczął. Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 juz dostalem za to bana wiec beka z cb Share this post Link to post Share on other sites
Jezus 9 Report post Posted January 28 7 minut temu, F I S H napisał: juz dostalem za to bana wiec beka z cb ale ten ban nie jest adekwatny do tego ze jesteś nowy na serwie i powinieneś tak naprawdę dostać dużo surowszą kare Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 moge jedynie wyjsc obrażającą grupe czyli jebac pzb reszta was nie obraża Share this post Link to post Share on other sites
Jezus 9 Report post Posted January 28 33 minuty temu, F I S H napisał: moge jedynie wyjsc obrażającą grupe czyli jebac pzb reszta was nie obraża ale tu nie chodzi o wyjście z grupy tylko o to, że takowa została stworzona i na takim tagu wchodziłeś na pzb. Chyba nadal nie rozumiesz o co chodzi Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 1 minutę temu, Jezus napisał: ale tu nie chodzi o wyjście z grupy tylko o to, że takowa została stworzona i na takim tagu wchodziłeś na pzb. Chyba nadal nie rozumiesz o co chodzi tak i za to dostalem bana czego nie rozumiesz wiecej z tym nie wchodzilem po banie 1 Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 wiec grupe ktora was obraza moge wyjsc i nawet ja usunac ale reszta was nie obraza poza jebac pzb Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 to sie nazywa kompromis 1 Share this post Link to post Share on other sites
szkrimuś 3 Report post Posted January 28 4 godziny temu, F I S H napisał: tak i za to dostalem bana czego nie rozumiesz wiecej z tym nie wchodzilem po banie Dostałeś bana dlatego ze bez przyczyny wyzywałeś mnie na serwerze spolecznosciowym ;) Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 Teraz, szkrimuś napisał: Dostałeś bana dlatego ze bez przyczyny wyzywałeś mnie na serwerze spolecznosciowym ;) no ja wiem i nie mam z tym problemu XD? Share this post Link to post Share on other sites
szkrimuś 3 Report post Posted January 28 A nam chodzi o to zebys dostal bana za wyzywanie administracji oraz dzialanie na szkody serwera po przez wlasnie zakladanie takich owych grup i granie z nimi na serwerze ;) Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 1 minutę temu, szkrimuś napisał: A nam chodzi o to zebys dostal bana za wyzywanie administracji oraz dzialanie na szkody serwera po przez wlasnie zakladanie takich owych grup i granie z nimi na serwerze ;) ale czego nie czaisz ze za to juz wlasnie dostalem od kostka bana Share this post Link to post Share on other sites
szkrimuś 3 Report post Posted January 28 Ty serio coś masz nie tak poukładane w głowie ;/ (czytaj ze zrozumieniem na kolejny raz) Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 a tak pozatym patrz opis Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 to ty czytaj ze zrozumieniem pisze ze wiem za co dostalem bana i sie z tym banem godze ze jest sluszny a ty mi tlumaczysz za co dostalem, pisze ze juz dostalem za te clantagi bana a ty mowisz ze chcesz zebym dostal za to bana Share this post Link to post Share on other sites
F I S H 6 Report post Posted January 28 4 minuty temu, szkrimuś napisał: Ty serio coś masz nie tak poukładane w głowie ;/ (czytaj ze zrozumieniem na kolejny raz) ^ | Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted January 28 Nie będę komentował tych Waszych wypocin. Tobie FISH również przyda się odpoczynek. 7 DNI. EOT. Share this post Link to post Share on other sites
Kostek 794 Report post Posted January 28 Wiadomość wygenerowana automatycznie Twoje zgłoszenie zostało ZATWIERDZONE.decyzja na temat kary należy do opiekuna serwera. Temat zostaje zamknięty. Share this post Link to post Share on other sites