counnter 14 Report post Posted January 21 Witam Wszystkich! Przychodzę dzisiaj z pomysłem stworzenia na forum działu/ tematu z "artykułami" na temat Esportu w naszej ukochanej grze :D Takie artykuły, by sie pojawiały np. Co 2-3 dni i by się zrobiło np. Jakąs rekrutacje na to miejsce, albo poprostu kto by chciał ten by wstawiał i tyle :D Kolejny pomysł to jest aby pojawił sie dział bądz temat chociaż bardziej jestem za działem :D z obstawianiem meczy w CSGO oczywiscie dla zabawy, o przekonanie. W gre nie wchodziłyby żadne pieniądze No i 3 jednocześnie ostatni pomysł co do tego to byłoby Stworzenie tematu, gdzie można by porozmawiać na temat esportu. Na tematy typu: "Zawodnik x opuscił taką i taką organizacje" itd. itp. Składam ową propozycję, ponieważ w naszym gronie pewnie znajdą sie miłośnicy esportu a nawet osoby, które sie interesują ale nie jakoś super Podsumówując moim zdaniem to powinno wyglądać tak: -Powstaje nowy dział na forum Esport czy coś w ten deseń, i tam kto by chciał ten by rozpoczynał nowy temat i umieścił by swój artykuł, tak samo z tym obstawianiem jak i z zwykłymi rozmowami na temat esportu :D Wiem, że z tego można o wiele więcej wycisnąc, ale jednak licze na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji :D Życze Miłego Dnia/Wieczoru/Nocy i Pozdrawiam 1 Share this post Link to post Share on other sites